pridané 1.10.2012 o 07:11 prečítané 5903x

Parížske rožky

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 0
  • BEZ LEPKU

Čas prípravy

1 Hodina 30 Min

Náročnosť

priemerná

chutné rožteky

Suroviny:

  • 5 bielkov
  • 50 g fruktoza
  • 20 g cukor Zero
  • 150 mletých orechov
  • 5 žltkov
  • 1 PL vody
  • 1 PL cukor Zero
  • 0,5 dcl silnej kávy
  • 250 g masla
  • čokoládová poleva

Postup:

Bielka, fruktozu a zero šľahať nad parou asi 30 minúť.Ked je ušlahaný tuhý sneh, pridať 150 g mletých preosiatych orechov. Nastriekať cez sáčik na plech vyložený papierom. Piecť cca 15-17 minút na 150 stupnov. Rúru treba nechať pootvorenú. (vareška do dverí).Vyjde tak 80-100 ks. ja robím také menšie.Plnka : 5 žltkov, 1 PL vody, 1 PL zero. Toto všetko šlahať nad parou cca pol hodky, kým krém nezhustne.Medzitým si uvariť 0,5 dcl silnej kávy.250 g masla vymiešať s vychladnutou kávou a zmiešať s vychladnutou plnkou. nastriekať na korpusy a máčať v čokoláde.

Pridal(a): DanaDianka

Diskusia k receptu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.