pridané 4.8.2007 o 00:22 prečítané 2740x
Instantná kaša
Galéria (0)
- BEZ LEPKU
Čas prípravy
Náročnosť
1 SJ=15g inst.kaše
Inst.kaša je vhodná aj na zahusťovanie omáčok polievok,karbonátkov,do múčnikov a namiesto strúhanky pri vyprážaných jedlách
Škorica je veľmi užitočná pre diabetikov(pomáha vyrovnávať hladinu cukru)
Dá sa urobiť aj naslano a napr.poliať popraženou cibuľkou,slaninkou
Suroviny:
- Teplá voda,1PL sušené sój.mlieko,instantná kaša(napr.Nomina),um.sladidlo,škorica,olej,kakao(karob)
Postup:
Do taniera dáme teplú vodu,suš.sójové(ovsené,..) mlieko.Sypeme a miešame inst,kašu podľa hustoty.Môžeme pridať um.sladidlo.
Chutné je poliať kašu čok.polevou urobenou z oleja,kakaa,škorice,trochu vody a um.sladidla
Pridal(a): Milka