pridané 28.8.2011 o 19:16 prečítané 3305x
Cestoviny s mäsom zo zajaca
Galéria (0)
- BEZ LEPKU
Čas prípravy
Náročnosť
Ako víno som použila suché Martini, a bobkový list som vybrala pred vložením mäsa do zeleniny.
Suroviny:
- 350 g cestovín Farfalle, vykostené a na malé kúsky nakrájané zajačie mäso zo zadnej časti zajaca, dve varechy husacej masti, malú cibuľu, 150 g koreňovej zeleniny nastrúhanej na kocky,stonkový zeler, bobkový list, 150 ml suchého vína + prevarenú vodu, soľ, korenie, maslo a parmezán
Postup:
V jednom hrnci na masti restujeme mäso V druhom opražíme jemne nakrájanú cibuľu, zeleninu, jemne pokrájané listy stonkového zeleru a bobkový list. Keď je zelenina urestovaná pridáme mäso zalejeme vínom, okoreníme a osolíme. V tejto fáze prípravy si uvaríme cestoviny. Keď je mäso so zeleninou udusené pridáme do pokrmu štipku masla na jeho zjemnanie a cestoviny. Cestovinu dobre zamiešame a pridáme parmezán.
Pridal(a): Elena