Škola varenia pre celiatikov

pridané: 16.10.2016 o 20:12 | vytlačiť

Víkend 15.-16.10.2016 patril vo Wellness hoteli Chopok prevažne celiatikom. Firma Schär tu zorganizovala veľmi milú a určite pre mnohých nezabudnuteľnú akciu. Šéfkuchár hotela Chopok Ivan Klčovský ukazoval nielen ako sa bezlepkové jedlá varia, ale ľudia si to v skupinkách pri pripravených stoloch s  ingredienciami mohli aj vyskúšať. Najlepší tím bol odmenený výrobkami firmy Schär. Sobota sa niesla v komornejšej atmosfére a bola vyhradená len pre ubytovaných hostí, nedeľa už patrila väčšiemu počtu bezlepkáčov. Všetci, ktorí si chceli varenie vyskúšať, mali tú možnosť. Varilo sa predjedlo, hlavné jedlo a nechýbal ani dezert. Ako sa hovorí, lepšie je dvakrát vidieť ako raz počuť, vyskúšať si to pod dozorom takého skúseného šéfkuchára bolo určite na nezaplatenie. Každý z účastníkov mal okrem darčeka firmy Schär aj možnosť obedu zdarma vo forme bezlepkových cestovín s omáčkou. Nechýbala ani ochutnávka noviniek firmy Schär. Pre deti boli pripravené rôzne animačné programy, maľovanie na tvár atd. Veľmi zaujímavá a poučná bola aj prednáška Ing. Jarky Kabátovej, ktorá je zástupcom spoločnosti Schär na Slovensku. Prednáška bola venovaná ovsu a bola obohatená o mnohé novinky v rámci stravovania a vyhliadok celiatikov do budúcnosti. Veľmi ochotne potom aj odpovedala na otázky zúčastnených.

Na záver už snáď len podakovať v mene všetkých bezlepkáčov za celú akciu, bolo SUPER, tešíme sa nabudúce :)

Zuzana

Hodnotenie:
1 2 3 4 5 3
Pridal: zuzanab

Diskusia k magazinu (0)

Aby ste mohli diskutovať, musíte byť prihlásený.